Charlotte Tilbury adventskalender 2023

De Charlotte Tilbury adventskalender van 2023 is weer een beeldig plaatje om te zien en met recht een koningin van de beauty adventskalenders te noemen. De kalender die officieel de “CHARLOTTE’S LUCKY CHEST OF BEAUTY SECRETS” heet, is gevuld met 12 prachtige fullsize en mini producten. De adventskalender bestaat uit 12 lades die je in de twee weken voorafgaand aan kerst kunt openen om jezelf dagelijks te trakteren op een schitterende verrassing. Doordat deze adventskalender uit 12 vakjes bestaat kun je hem mooi voor Sinterklaas vragen én op tijd beginnen met aftellen tot een wel hele magische kerst!

charlotte-tilbury-adventskalender-2023

Charlotte Tilbury adventskalender

Charlotte Tilbury adventskalender 2023.
Inhoud: make-up
12 lades
Ter waarde van: €300

Pluspunten van de verpakking en inhoud:

 • Prachtig ontworpen verpakking
 • Diversiteit in (populaire) producten
 • Mini’s & fullsize


Verkrijgbaar bij:
Bol.com – €289

Wat zit er in de Charlotte Tilbury adventskalender van 2023?

Charlotte Tilbury staat bekend om haar betoverende cosmetica en luxueuze beautyproducten. Haar adventskalender van 2023 is daarbij geen uitzondering. Met de feestdagen in aantocht, is de Charlotte Tilbury adventskalender een manier om jezelf of een dierbare te verwennen met een prachtige verzameling van make-up- en huidverzorgingsproducten.

De Charlotte Tilbury adventskalender van 2023 bevat een verzameling van 12 prachtige fullsize en mini-producten, waaronder enkele van haar meest iconische en geliefde beautyproducten. Hoewel de exacte inhoud elk jaar kan variëren, kun je een mix van make-up en huidverzorging verwachten. Enkele van de mogelijke producten die je kunt vinden, zijn lippenstiften, oogschaduw, mascara’s, huidverzorgingsminiatuurtjes en meer. Het openen van elk vakje is als het onthullen van een betoverende verrassing die je dagelijks verwent.

Let op: wil je nog niet weten wat er in deze kalender zit? Lees dan niet verder. Hieronder delen we de inhoud van de 2023 kalender.

Inhoud Charlotte Tilbury adventskalender 2023

 • Magic Cream (mini)
 • Magic Lip Oil Elixir (fullsize)
 • Airbrush Flawless Setting Spray (mini)
 • Collagen Lip Bath in de kleur Walk Of No Shame (mini)
 • Hollywood Beauty Light Wand in de kleur Spotlight (mini)
 • Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand in de kleur Pillow Talk (mini)
 • Pillow Talk Push Up Lashes Mascara in de kleur Super Black (mini)
 • Lip Cheat in de kleur Hot Gossip (mini)
 • Magic Serum Crystal Elixir (mini)
 • Rock’n’Kohl Eyeliner in de kleur Barabella Brown (fullsize)
 • Hot Lips K.I.S.S.I.G Lipstick in de kleur Glowing Jen (fullsize)
 • Hollywood Complexion Brush (mini)

Hoe duur is de Charlotte Tilbury adventskalender?

Hoe duur is de Charlotte Tilbury adventskalender? Hij is te koop voor gemiddeld €200. De prijs van de Charlotte Tilbury aftelkalender van 2023 kan variëren per aanbieder en ligt – voor zover wij gezien hebben – tussen de €180 en €300. Deze kalenders bevatten hoogwaardige mini-producten, en de prijs weerspiegelt de luxe en kwaliteit van de producten. Het is raadzaam om de prijs te controleren bij de officiële website van Charlotte Tilbury en bij geautoriseerde retailers om de meest recente prijsinformatie te verkrijgen.

Waar kan je Charlotte Tilbury kopen in Nederland?

De populaire kalender is beschikbaar bij geselecteerde verkooppunten en online retailers in Nederland. Je kunt overwegen om de officiële website van Charlotte Tilbury te bezoeken, waar je vaak de nieuwste adventskalenders en productinformatie kunt vinden. Daarnaast kunnen bekende warenhuizen en luxe cosmetica-winkels in Nederland de kalender aanbieden. Het is een goed idee om op tijd te informeren bij lokale retailers om er zeker van te zijn dat je jouw exemplaar bemachtigt.

Tel af met de Charlotte Tilbury kerstkalender

Deze kalender is een betoverende manier om de aanloop naar de feestdagen te vieren met hoogwaardige beautyproducten. Met een mix van make-up en huidverzorging biedt deze kalender een dagelijkse dosis glamour en luxe. Of je nu jezelf wilt verwennen of een geliefde wilt verrassen, deze adventskalender is een perfecte keuze voor beautyliefhebbers. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de beschikbaarheid en prijzen om te genieten van deze magische kalender in Nederland.

Meer weten over andere adventskalenders van 2023?

Bekijk ook onze andere beauty adventskalender guides!

Scroll naar boven