Essie adventskalender 2023

Essie adventkalenders zijn er dit jaar in tweevoud: een sprookjesachtig thema en en een exclusieve candy cane. De Essie X-mas adventskalender 2023 is in een sprookjesachtig thema gestoken, waardoor dit een echte musthave is geworden voor onder de kerstboom. Maak december wel heel magisch met 24 vakjes vol trendy nail essentials. Essie levert al jaren geweldige en daarmee ook populaire beauty adventskalenders voor nagellak lovers. Dé cadeautip voor kerst of Sinterklaas! Laten we gauw gaan kijken wat er in de Essie adventskalender van 2023 zit en waar jij hem kunt scoren voor een dierbare of jezelf!

essie adventskalender 2023

Essie adventskalender

Essie X-mas adventskalender 2023.
Inhoud: nagellak
24 vakjes
Ter waarde van: onbekend

Pluspunten van de verpakking en inhoud:

 • Prachtig ontworpen verpakking
 • Mini en fullsize nail essentials
 • Diversiteit in producten voor een heerlijke manicure


Verkrijgbaar bij:
Douglas – €59,99

essie-adventskalender-2023

Essie exclusive adventskalender

Essie X-mas adventskalender 2023.
Inhoud: (mini) nagellak
24 vakjes
Ter waarde van: onbekend

Pluspunten van de verpakking en inhoud:

 • Mini nail essentials/nagellakjes
 • Prachtig ontworpen verpakking

Verkrijgbaar bij:
Douglas – €62,69

Wat zit er in de Essie adventskalender van 2023?

De Essie adventskalender van 2023 zit vol met nail essentials waarmee jij een prachtige en feestelijke manicure kunt maken. Het nagellakmerk staat bekend om de cruelty free producten. Wel zo fijn voor de rest van onze planeet. De kalender bevat zowel mini als fullsize producten waarmee jij in één aankoop (of cadeau) maar liefst 24 producten van het merk kunt leren kennen. Start op 1 december en open elke dag een vakje. Verras jezelf dagelijks met de meest geweldigeg nagelproducten uit de sprookjesachtige kalender. Zo ga jij met wel heel feestelijke nagels de kerstdagen en het nieuwe jaar in.

Let op: wil je nog niet weten wat er in deze kalender zit? Lees dan niet verder. Hieronder delen we de inhoud van de 2023 kalender.

Unboxing: dit is de inhoud van de Essie adventskalender 2023

De Essie beauty adventskalender bestaat uit 24 prachtige producten, we delen de lijst hieronder met je.

 • 8 nagellakjes
 • 10 mini nagellakjes
 • 1 top coat
 • 1 mini top coat
 • 1 mini nagellak remover
 • 1 mini cuticle oil
 • 1 mini base coat
 • 1 mini nagelversterker

Waar kan je de Essie adventskalender kopen in Nederland?

De populaire kalender is beschikbaar bij een geselecteerd aantal verkooppunten en online retailers in Nederland. Hij is natuurlijk op de officiële website van Essie te koop, maar je kan hem ook (online) kopen bij de Douglas.

Is de Essie adventskalender zijn geld waard?

Dit is een persoonlijke vraag waarop jijzelf het beste het antwoord kunt formuleren. Smaak en stijl verschillen natuurlijk. Maar je kunt er vanop aan dat je met deze kalender een hoop meer waarde krijgt dan wat je betaalt. De kalender bevat populaire producten van het merk die niet voor niets op de markt zijn en zo goed ontvangen worden.

Tel af met de Essie kerstkalender

Deze kalender is een betoverende manier om de aanloop naar de feestdagen te vieren met 24 geweldige nagelproducten. je nu jezelf wilt verwennen of een geliefde wilt verrassen, deze adventskalender is een perfecte keuze voor beautyliefhebbers.

Meer weten over andere beauty adventskalenders van 2023?

Bekijk ook onze andere adventskalender guides!

Scroll naar boven