Huisdieren adventskalenders 2023

Kerstmis draait niet alleen om het verwennen van familie en vrienden, maar ook om het verwennen van je huisdieren. Met adventskalenders voor huisdieren kun je je trouwe viervoeters en katachtige metgezellen in de feestvreugde betrekken. In dit artikel bespreken we enkele van de leukste adventskalenders voor katten en honden, zodat ook je huisdieren de aanloop naar Kerstmis kunnen vieren.

Ontdek de lekkerste chocola adventskalenders van 2023! Fijne feestdagen!

Adventskalenders voor honden of katten in 2023: elke dag een cadeautje voor je trouwe vriend

hondensnacks-adventskalenders

Hondensnacks

Hondensnacks adventskalender 2023. Verkrijgbaar bij:
Bol.com v.a.€14,50

honden-adventskalender

Dayes Europe

Dayes Europe adventskalender 2023. Verkrijgbaar bij:
Bol.com v.a. €14,05

duurzame-huisdier-adventskalender

Duurzaam advent

Duurzame adventskalender 2023.
Verkrijgbaar bij:
Bol.com – v.a. €19,95

lilys-kitchen-adventskalender

Lily’s Kitchen

Lily’s Kitchen adventskalender 2023. Verkrijgbaar bij:
Bol.com – €14,50

cupid-gourmet-adventskalender

Cupid Cormet

Cupid Cormet adventskalender 2023.
Verkrijgbaar bij:
Bol.com v.a. €12

gourmet-adventskalender

Gourmet

Gourmet adventskalender 2023.
Verkrijgbaar bij:
Bol.com v.a. €29,95

lindt-adventskalender-2023

Lindt

Lindt adventskalender 2023. Verkrijgbaar bij:
Bol.com – €10,95

venchi-adventskalender

Venchi

Venchi adventskalender 2023. Verkrijgbaar bij:
v.a. €14,95

niederegger-chocola-adventskalender

Niederegger

Niederegger adventskalender 2023. Verkrijgbaar bij:
v.a. €15,95

Adventskalender voor katten

Katten zijn nieuwsgierige wezens en houden van verrassingen. Een adventskalender voor katten zit vol met traktaties en speeltjes die je kat elke dag van december kunnen verrassen. Deze kalenders bevatten vaak kattensnoepjes, knisperende balletjes en pluizige muizen om de speelsheid van je kat te stimuleren. Het is een geweldige manier om je harige vriend te laten genieten van het feestelijke seizoen.

De leukste adventskalenders voor honden

Honden zijn dol op beloningen, en adventskalenders voor honden zijn speciaal ontworpen om aan deze liefde tegemoet te komen. Elke dag van december mag je een vakje openen en je hond verrassen met heerlijke hondensnoepjes. Sommige kalenders bevatten ook leuke speeltjes of zelfs trainingstips om de band tussen jou en je hond te versterken. Het is een feestelijke en leuke manier om je hond in de kerstsfeer te brengen.

Hoe werkt een adventskalender voor je huisdier?

Een adventskalender voor je huisdier werkt op dezelfde manier als een traditionele adventskalender. Elke dag mag je een vakje openen om de verrassing binnenin te ontdekken. Voor katten zijn dit snoepjes en speeltjes, terwijl honden kunnen genieten van hondensnoepjes en speelgoed. Het dagelijkse ritueel van het openen van een vakje zorgt voor anticipatie en vreugde voor zowel huisdier als eigenaar.

Waar vind je adventskalenders voor je huisdier?

Adventskalenders voor huisdieren zijn gemakkelijk online en in dierenwinkels te vinden. Veel gerenommeerde merken en fabrikanten bieden speciale adventskalenders voor katten en honden aan. Het is raadzaam om te kiezen voor kalenders die zijn afgestemd op de behoeften en smaak van je huisdier, zoals dieetoverwegingen of speelvoorkeuren. Kortom, adventskalenders voor huisdieren zijn een geweldige manier om je harige vrienden te betrekken bij de feestvreugde van Kerstmis. Of je nu een kat hebt die van knisperende speeltjes houdt of een hond met een verfijnde smaak voor hondensnoepjes, er is een adventskalender die bij hen past. Laat je huisdieren genieten van hun eigen adventsfeest en maak de aanloop naar Kerstmis extra speciaal voor het hele gezin, inclusief de trouwe viervoeters.

Scroll naar boven