Dit zijn de mooiste edelsteen adventskalenders van 2023

Op zoek naar mooiste edelsteen adventskalenders? Ook dit jaar zijn er prachtig ontworpen kalenders vol speciale edelstenen, mineralen en kristallen. Maak december extra bijzonder met dit speciale cadeau voor een dierbare of jezelf. Tel in 24 dagen af naar de gezellige feestdagen en laat je dagelijks verrassen met een nieuwe schat. Welke edelsteen adventskalenders zijn er dit jaar? We zetten de opties voor je op een rij!

Wat zijn populaire adventskalenders met edelstenen en mineralen?

De variant met edelstenen en mineralen blijft een hele originele adventskalender keuze. Elke steen is uniek en brengt zijn eigen kracht met zich mee. De interesse in edelstenen groeit hard en dat betekent dat je anno 2023 heel wat opties hebt wat betreft adventskalenders. Elk zo met zijn eigen unieke stenen met authentieke eigenschappen en speciale betekenissen. Van heldere kwartskristellen tot amethist, obsidaan of rozenkwarts. Elke dag weer een nieuwe steen voor je collectie. Beter kun je de kerst niet beginnen!

De populariteit van edelsteen adventskalenders groeit gestaag, en in 2023 kun je een overvloed aan opties vinden. Deze kalenders bevatten vaak een selectie van edelstenen, mineralen en kristallen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en betekenis. Ze kunnen variëren van heldere kwartskristallen en amethist tot obsidiaan en rozenkwarts. Met elke dag die voorbijgaat, kun je een nieuwe edelsteen aan je collectie toevoegen en de spirituele energie ervan ervaren.

Mooiste edelsteen adventskalenders van 2023

Genoeg gepraat, over op de mooiste edelsteen adventskalenders van 2023!

fop-en-bij-edelsteen-adventskalender

Fop en Bij

Fop en Bij edelsteen adventskalender 2023.
Inhoud: ruwe, getrommelde en fossiele edelstenen
Verkrijgbaar bij:
Bol.com – €29,95

saltman-adventskalender-met-edelstenen

Saltman

Saltman adventskalender 2023.
Inhoud: fossielen, getrommelde stenen en ruwe stenen
Verkrijgbaar bij:
Bol.com – v.a. €49,95

benrida-adventskalender

Benrida

Benrida adventskalender 2023.
Inhoud: mix van stenen en kristallen
Verkrijgbaar bij:
Bol.com – v.a. €28,98

maanteken-adventskalender

Maanteken

Maanteken edelsteen adventskalender 2023.
Inhoud: edelstenen
Verkrijgbaar bij:
Bol.com – €45

alles-met-edelstenen-adventskalender

Alles met edelstenen

Alles met edelstenen adventskalender 2023.
Inhoud: edelstenen en spirituele accessoires
Verkrijgbaar bij:
Bol.com – v.a. €99

kdo-box-adventskalender

KDO Box

KDO box adventskalender 2023.
Inhoud: mix van stenen zoals agaat, tijgeroog, rozenkwarts, amethist
Verkrijgbaar bij:
Bol.com – v.a. €55

Kristallen en edelstenen adventskalender

Een kristallen adventskalender biedt een dagelijkse dosis prachtige edelstenen en mineralen. Deze kalenders zijn ideaal voor liefhebbers van kristallen en mensen die geïnteresseerd zijn in de helende eigenschappen en betekenissen van edelstenen. De kristallen worden vaak geleverd met informatie over hun spirituele eigenschappen, zodat je hun energie optimaal kunt benutten.

Spirituele Adventskalender

Een spirituele adventskalender gaat verder dan alleen het aanbieden van edelstenen. Deze kalenders zijn vaak gericht op het vergroten van bewustzijn, innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. Naast edelstenen kunnen ze meditatiekaarten, geuren, mantra’s en andere spirituele hulpmiddelen bevatten om je te begeleiden op je spirituele reis gedurende de adventsperiode. De adventskalenders van Alles met edelstenen bevat bijvoorbeeld extra accessoires om je collectie uit te breiden.

Edelsteen adventskalenders bieden een schitterende manier om de aanloop naar Kerstmis te vieren en spirituele groei te bevorderen. Of je nu kiest voor een kristallen kalender vol prachtige edelstenen of een spirituele adventskalender met een breed scala aan spirituele hulpmiddelen, deze kalenders brengen een vleugje magie en betekenis in de feestdagen. Ontdek de mooiste edelsteen adventskalenders van 2023 en laat je verwonderen door de schatten die elke dag onthuld worden.

Andere adventskalender vinden? Ontdek ze per categorie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven