Privacy Policy

Hier lees je de disclaimer en privacy verklaring van Ontdek Adventskalenders. Ontdek Adventskalenders is een website van Jorinde van den Broeke en is onderdeel van Tell Me More Media. Tijdens een bezoek door jou aan deze site zijn er verschillende manieren waarop er achter de schermen gegevens verzameld kunnen worden, daarvan wil ik je middels deze pagina op de hoogte stellen.

PRIVACY VERKLARING

Ontdek Adventskalenders verzamelt op verschillende manieren en voor diverse doeleinden persoonsgegevens. Hieronder staan ze nader toegelicht om jou meer inzicht te geven hoe en waar dit wordt gedaan.

1. Via een reactie

Indien je besluit te reageren op een blogartikel word je naast je reactie gevraagd om jouw naam, e-mailadres en/of website adres in te vullen. Deze gegevens worden samen met het IP-adres achter de schermen opgeslagen op mijn website. Deze gegevens zullen voor geen enkele doeleinde gebruikt worden (zij het om een ongewenste bezoeker te identificeren, denkende aan spam of een winnaar voor een winactie te contacteren) en zullen zolang opgeslagen zijn als deze site, Ontdek Adventskalenders bestaat of jij besluit je reactie te verwijderen.

2. Contact opnemen

Via de contactpagina kun je contact opnemen met Ontdek. Adventskalenders. Middels het formulier worden gevraagd enkele gegevens in te geven, zoals naam en e-mailadres. Mails kunnen tot twee jaar na verzend datum worden bewaard. Naast deze gegevens wordt het IP-adres opgeslagen. Onderstaande kan meer informatie gevonden worden over het opslaan van IP-adressen.

3. Nieuwsbrief 

Schrijf je je in voor de nieuwsbrief? Je e-mailadres en naam worden opgeslagen door onze nieuwsbriefprovider. De gegevens worden vertrouwelijk en met respect behandeld en zullen niet verder worden verstrekt aan andere partijen. Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in de mails die je ontvangen hebt van ons of door een bericht te sturen via onze contactpagina.

4. Google Analytics

Naast bovengenoemde optionele mogelijkheden, werkt Ontdek Adventskalenders met Google Analytics om meer inzicht te krijgen in  website data en statistieken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bezoekersaantallen en tijd op de pagina. Google Analytics slaat jouw IP-adres op om ons dit inzicht te kunnen bieden. De gegevens worden vertrouwelijk en met respect behandeld en zullen verder niet verspreidt worden. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten zodat jouw data veilig bewaard en behandeld wordt.

Hoe lang de gegevens bewaard blijven
Ontdek Adventskalenders bewaart de persoonsgegevens niet langer strikt noodzakelijk is om bovengenoemde acties te voltooien en doelen te realiseren.

Cookies
Ontdek Adventskalenders maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die wordt opgeslagen in de browser van het apparaat waarmee je deze website bezoekt. De cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt en om jouw voorkeurinstellingen te onthouden. Wij gebruiken deze om de website verder te optimaliseren. Je kunt je afmelden door in je browser in te stellen dat je geen cookies meer wilt opslaan. 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens 

Vooropgesteld heeft deze website niet de intentie om gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar (tenzij toestemming van ouders of verzorgers is verleend). Dit kunnen wij vanuit onze positie helaas niet controleren en daarom raden we ouders aan betrokken te blijven bij het online surfgedrag van hun kinderen. Mocht je het vermoeden hebben dat Ontdek Adventskalendersgegevens van minderjarige kinderen heeft verzameld, neem dan contact op via info@ontdekadventskalenders.nl zodat wij deze kunnen verwijderen. Dit is in geen enkel geval onze intentie.

Ontvangers & derde partijen

De gegevens die Ontdek Adventskalenders ontvangt worden beheert door Hosting4ever. De website en back-ups worden gehost door deze partij, net als de mailbox. Als je contact opneemt via het formulier of het mailadres zullen deze gegevens worden opgeslagen op de servers van Hosting4ever.

Ontdek Adventskalenders verstrekt enkel gegevens aan derden wanneer strikt noodzakelijk is om een actie te voltooien of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Privacy rechten

Termijn van het bewaren van de gegevens staan bovengenoemd. Gegevens die niet langer nodig zijn, zullen worden verwijderd. Dankzij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb je recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van persoonsgegevens. Om misbruik en/of fraude te voorkomen zal ik je wel vragen jezelf eerst te identificeren. Een reactie op de site kan altijd verwijderd worden door een mail te sturen naar info@ontdekadventskalenders.nl. Klachten kunnen worden ingediend bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Externe site bezoeken

Deze privacyverklaring is enkel van toepassing op Ontdek Adventskalenders. Deze site bevat echter wel links naar externe websites die niet in het beheer of eigendom zijn van Ontdek Adventskalenders. Zodra je op de link klikt en op de andere website komt, gaat de privacyverklaring van die specifiek website van kracht. Ontdek Adventskalenders is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of de privacyverklaring van de website van en waar naar we linken. Raadpleeg de privacyverklaring van de website, alvorens je de site verder bezoekt.

Affiliate links

Ontdek Adventskalenders gebruikt affiliate links in dergelijke artikelen. Onderaan het artikel kun je zien of er in de tekst gebruik is gemaakt van dit type links. Met jouw toestemming verzamelen onze affiliate partners (Bol.com of Awin) via een affiliate cookie gegevens en surfgedrag van bezoekers van Ontdek Adventskalenders naar deze partner.

DISCLAIMER

De content op deze website, www.ontdekadventskalenders.nl is geschreven door mij, Jorinde, indien anders staat aangegeven (bijvoorbeeld artikelen die geschreven zijn door een gastblogger of rechtenvrije foto’s). Alle content (tekst en foto’s) die gepubliceerd wordt op Ontdek Adventskalenders is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gebruikt of gekopieerd, mits er per e-mail toestemming is gegeven door Jorinde. Elke andere toezegging is niet rechtsgeldig.

Content

De content die op Ontdek Adventskalenders verschijnt kunnen een persoonlijke mening of ervaring bevatten en zijn nooit bedoeld om mensen te beledigen of discrimineren. Ontdek Adventskalenders is niet verantwoordelijk voor uitlaten in reacties onder blogartikelen. Ontdek Adventskalenders verleent zich het recht om reacties die aanstootgevend of beledigend zijn te verwijderen van de website.

Niet aansprakelijk

De content voor deze site wordt met zorg gemaakt, desondanks is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. Aan de inhoud van deze site, Ontdek Adventskalenders, kunnen geen rechten worden ontleend. Ontdek Adventskalenders is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ten gevolge van gebruik van Ontdek Adventskalenders is ontstaan. Tevens is Ontdek Adventskalenders niet verantwoordelijk voor de inhoud op externe sites waarnaar verwezen wordt in de tekst.

Gesponsorde content

Ontdek Adventskalenders gaat samenwerkingsverbanden met bedrijven aan om jou als bezoeker kennis te laten maken met nog meer mogelijkheden om je dromen te verwezenlijken en ons voortbestaan te kunnen realiseren. We zijn selectief in de partijen met wie we samenwerken. Gesponsorde content herken je door deze vermelding onder het artikel: *Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

De content die op dit moment op Ontdek Adventskalenders is gepubliceerd, is onderhevig aan verandering en kan op elk gewenst moment, zonder aankondiging, worden veranderd door eerdergenoemde auteur.

Scroll naar boven